قوانین امریه سربازی کدامند ؟

نوشته شده توسط:فهیمه دریان | ۰ دیدگاه

قوانین امریه سربازی کدامند ؟

برای مشاوره در زمینه قوانین امریه سربازی کدامند ؟

می توانید از سراسر کشور با استفاده از تلفن ثابت از ساعت 8 صبح الی 12 شب حتی در ایام تعطیل

با مشاوران متخصص مرکز مشاوره تلفنی آویژه دانش تماس بگیرید 

 
 

شرایط و قوانین امریه سربازی

امریه سربازی در واقع همان خدمت سربازی است با این تفاوت که متقاضیان به جای خدمت در پادگان ها به خدمت در سازمان های دولتی کشور که مورد تایید نیرو های مسلح هستند موظف می شوند . طبق قانون مشمولین وظیفه باید در یکی ارگان های نظامی خدمت سربازی خود را سپری کنند . که ارتش ، سپاه و نیروی انتظامی شامل آن می باشند . براساس قوانین امریه سربازی و ضوابط خاص , ادارات دولتی هم می توانند از نیرو های وظیفه برای به کار گیری در ادارات خود استفاده کنند .

عضویت در خانواده ایثارگران و تأهل هر کدام جزو امتیازاتی محسوب می شود که می توان نسبت به دیگران به شما برتری دهد و توسط آن می توان امریه سربازی گرفت . مشمولین امریه سربازی بعد از گذراندن دوره دو ماه آموزشی خود را به سازمان مربوطه معرفی می کنند و با لباس شخصی و مثل یک کارمند عادی دوره خدمت خود رادر محل می گذرانند . در امریه سربازی به دلیل نیروی وظیفه بودن مشمولین امریه ، حقوق در همان حد و اندازه دیگر سربازان و کمی بیشتر پرداخت شود . طبق قوانین امریه سربازی مراکز دولتی از طریق اطلاعیه ها و اعلامیه های رسمی نیروی امریه جذب می کنند . معمولا در مراکز دولتی در بخش های مرتبط با کارگزینی افرادی مامور جذب سرباز های امریه هستند . طبق قوانین امریه سربازی تمامی مراکز و سازمان های وابسته به نیرو های مسلح می بایست در تخصص مورد نیاز خود نیروی امریه جذب کنند .

اولویت های جذب سرباز امریه 

افرادی که هریک از شرایط زیر را داشته باشند برای سازمان های مختلف در اولویت جذب نیروی سرباز امریه قرار می گیرند .

  • افرادی که متاهل می باشند .
  • افرادی که جز خانواده شهیدان ، جانبازان و ایثارگران می باشند .
  • افرادی که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی می باشند .
  • افرادی که سرپرست خانوار محسوب می شوند .
  • افرادی که معاف از رزم می باشند .

به این نکته توجه داشته باشید که برای تمام سازمان هایی که سرباز امریه جذب می کنند این فاکتور ها حائز اهمیت می باشد ، اما جزء قوانین امریه سربازی نمی باشند و امکان پذیرش افرادی که هیچ یک از فاکتور های بالا را ندارند نیز وجود دارد ولی با اولویت جذب کمتر .

قوانین امریه سربازی,خدمت سربازی,بنیاد ملی نخبگان,نیرو های مسلح,مشاوره نظام وظیفه تلفنی,سازمان های ارائه دهنده امریه سربازی ,مدارک امریه سربازی,مشمولین امریه سربازی,نظام وظیفه

 کلیات قوانین امریه سربازی

  • طبق قوانین امریه سربازی هر مشمول تنها 6 ماه از تاریخ فارغ التحصیلی فرصت دارد تا مدارک خود را به سازمان نظام وظیفه عمومی ارسال نماید .
  • از قوانین امریه سربازی تسویه حساب با دانشگاه و گرفتن یک نامه نامه تسویه حساب از دانشگاه که باید برای سازمان وظیفه عمومی فرستاده شود ، می باشد .
  • یکی دیگر از قوانین امریه سربازی این است که شما باید حداقل 3 ماه زود تر برگ سبز خود را که تاریخ اعزام آن مطابق با تاریخی است که آن اداره دولتی به شما اعلام کرده است به اداره دولتی و سازمان مذکور تحویل دهید . پس باید زمانی مدارک خود را به سازمان وظیفه عمومی بفرستید که بین زمانی که برگ سبز به دست شما میرسد و تا تاریخ اعزام شما 3 ماه فاصله باشد .
  • از دیگر قوانین امریه سربازی این است که مشمولین امریه سربازی باید دوره آموزشی خود را در پادگانهای نظامی طی کنند .

برای اطلاعات تکمیلی آخرین اخبار نظام وظیفه اینجا کلیک کنید .

مراحل اخذ امریه سربازی

  1. ابتدا مطمئن شوید شرايط 5 گانه (که در ادامه آمده است) را داريد . در غیر این صورت اگر شرایط را نداشتید به ليست سازمان هاي بدون شرایط مراجعه كنيد .
  2. ليست سازمانهاي ارائه دهنده امريه را شناسایی کنید .سعی کنید با آنها در تماس باشید . شما می توانید آخرین اخبار و شرایط جذب امریه را در سایت های مربوط به هر ارگان رصد کنید .
  3. بصورت حضوري يا تلفني ( ترجيحا حضوري ) به سازمانهای مربوطه مراجعه كنيد . اگه تهران هستيد به سازمان اصلی و اگر شهرستان ساکن می باشید به سازمان استان مراجعه نموده و از بخش كارگزيني يا نيروي انساني اطلاعات مربوط به جذب امریه را طلب کنید و از تاریخ دقیق جذب نیرو های امریه مطلع شوید .
  4. اگر هنوز مدارک خود را برای سربازی تکمیل و به مراکز پلیس +10 تحویل نداده اید ، در زمانی مدارک خود را تحویل دهید که كه با ماه اعلام شده برای جذب توسط سازمان متناسب باشد . البته طبق قوانین امریه سربازی در صورت لزوم امکان درخواست تعویق و تعجیل تاریخ اعزام هم وجود دارد .

جهت پرسش و پاسخ در زمینه نظام وظیفه و امریه سربازی با مشاوران ما در تماس باشید .

شرايط 5 گانه اخذ امریه  

تمامي سازمان ها شروط و قوانین امریه سربازی خاصی را براي جذب نیروی امريه دارند . داشتن حداقل یک شرط برای اولویت در جذب نیروی امریه کار را برای متقاضی ساده تر می کند  .

  1. تاهل
  2. معافیت از رزم
  3. متقاضی تحت پوشش كميته امداد يا بهزيستي باشد .
  4. بستگان درجه يك خانواده ايثارگران (شهدا ، مفقود الاثر ، جانبازان و آزادگان ) .
  5. سازمان آموزش و پرورش ، سازمان محيط زيست و جهاد دانشگاهي از اين امر مستثني می باشند .

مدرک تحصیلی لازم برای امریه سربازی

طبق قوانین امریه سربازی بسته به نياز سازمان مدارک ديپلم تا دكتري قابل پذيرش می باشد .برای مثال می توان به چند سازمان مختلف اشاره کرد :

  • در سازمان محيط زيست مدرک ديپلم هم مورد قبول می باشد .
  • در سازمان آموزش و پرورش مدرک فوق ديپلم و بالاتر لازم می باشد .
  • در سازمان بازرسي كل كشور مدرک کارشناسی  و بالاتر مورد قبول است .

هر مدرك تحصيلي بايد به سازمان مرتبط با رشته تحصیلی رجوع شود . مگر رشته هاي كامپيوتر و حسابداري كه اكثر مراكز آنها را به عنوان نیروی امریه مي پذيرند .

برای مشاوره در زمینه آشنایی با قوانین امریه سربازی

می توانید از سراسر کشور با استفاده از تلفن ثابت از ساعت 8 صبح الی 12 شب حتی در ایام تعطیل

با مشاوران متخصص مرکز مشاوره تلفنی آویژه دانش تماس بگیرید 

خدمات مشاوره تلفنی آویژه دانش در زمینه مشاوره نظام وظیفه

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...